KB West Presenterar

7/12: Max & Iggor Cavalera - Return To Roots

Max & Iggor Cavalera - Return To Roots

All form av presentation är egentligen överflödig. De brasilianska bröderna Max och IggorCavalera startade ikoniska Sepultura 1984 – ett band som kom till att bli ett av världens mest framstående metalband. Nu kommer bröderna till Sverige för att fira att Sepulturas klassiska album "Roots" fyller 20 år – genom att spela hela albumet (+ mer) live! Onsdagen den 7december kommer bandet till Pustervik i Göteborg som deras enda stopp i Sverige!

Det går inte att överdriva Sepulturas betydelse för heavy metal genom åren. Det banbrytande och stilbildande bandet från Brasilien skapades av bröderna Cavalera – då bara tonåringar. Mycket har hänt genom åren – men Sepultura är fortfarande respekterade och högt ansedda i hela metalvärlden, framför allt för deras album "Roots".

Det är just "Roots" från 1996, bandets sjätte studioalbum, som verkligen satte Sepultura på kartan. Skivan sålde guld och toppade listor världen över. Med låtar som "Roots Bloody Roots" och "Ratamahatta" skapade Sepultura ett namn för sig, långt utanför Brasiliens gränser. Ett namn som älskas och hyllas av många än idag!

Nu får vi äntligen uppleva "Roots" i sin helhet – med grunden i Sepultura: Max och Iggor Cavalera. Vi kan inte med ord förklara hur efterlängtad den här kvällen är! 7 december – Pustervik i Göteborg… Ses där!


Insläpp: 19.00

Pris: 320 kr

Åldersgräns: 18 år

Plats: Stora Klubben

Köp biljett på Ticnet