Woody West Lördagsklubb!

18/3: Pale Honey + Eldoradio

Pale Honey + Eldoradio

PALE HONEY

Pale Honey är den minimalistiska rockduon från Göteborg som består av Tuva Lodmark och Nelly Daltrey. För mindre än ett år sedan kom det kritikerrosade och P3-Guld nominerade debutalbumet ”Pale Honey”. Albumsläppet följdes upp av spelningar både i Sverige och utanför gränserna, bl.a. en utsåld Londonspelning på The Islington.

Nyligen släpptes den helt nya, P3-listade singeln ”Real Thing”, vilken belönats med en sjukt snygg och spöklik video som Johan Stolpe regisserat.

I februari nästa år kommer ytterligare en singel och kort därefter gör Pale Honey tre exklusiva spelningar på hemmaplan. Bandets andra album släpps senare under 2017.

http://www.palehoney.com/

https://www.facebook.com/palehoney/
 

ELDORADIO

Punkrock-bandet som flera gånger sagts vara Sveriges svar på The Libertines, släppte i våras sitt debutalbum ''21st Century Explosive Sound". Men redan innan plattan hade landat så hann dom med att imponera på P3s musikredaktion och deras singlar gick varma på kanalen. Albumsläppet följdes upp med en Englandsturné och festivalspelningar på bl.a. Peace & Love och Uddevalla Solid Sound.

 

En ny EP är utlovad att komma under året och såhär säger bandet om det: "Den är bättre, hårdare och mer ärlig. För att citera Kanye, "Förra skivan var Nebraska, nu kommer Born in the USA!"

 

https://www.facebook.com/Eldoradio1/

https://open.spotify.com/artist/0WdrmdFC2Q4r5ysLuRwTNe


Insläpp: 22.00

Pris: 100 kr

Åldersgräns: 20 år (18 vid förköp)

Plats: Stora Klubben

Köp biljett på Ticnet