Stereocent & Pustervik presenterar

16/3: Lindstrøm

Lindstrøm

På baksidan av sitt hyllade album Smalhans ser vi den skäggprydda och strålande talismanen av norsk kosmisk disco, Hans-Peter Lindstrøm som nu tar sitt bultande live set till Pusterviks stora rum.

2012 släppte Lindstrøm inte bar en utan två fullängdsalbum; Smalhans och Six Cups of Rebel men också remixer med lana Del Rey, Haim, Lemonade och Neneh Cherry & The Thing. Albumet Smalhans som är det senare av de två släpptes i november och mottogs väl av kritiker och fans över hela världen som kallade albumet en positiv tillbakagång till sitt ursprung. I och med albumsläppen under 2012 gav sig Lindstrøm ut på en turné som tog honom till USA, Sydamerika, Japan och Europa. Det ser inte ut som att tempot kommer trappas ner under 2013 eftersom han precis släppt singeln Lanzarote tillsammans med Todd Terje och även tillkännagett en ny turné. Vid tiden han kommer till Pustervik i mars så har han redan turnerat det södra halvklotet inklusive Australien.

För dem som är bekanta med Lindstrøm med kompanjonerna Todd Terje och Prins Thomas är denna konsert mycket emotsedd eftersom det har varit sju hela år sedan Lindstrøm senast var i staden. Detta smäller dock högre än sist eftersom detta är det första liveframträdandet. För dem som inte är bekanta med artisten Lindstrøm kommer förstå varför han redan är en kvalitetsstämplad diskolegend och en av de mest ryktbara och eftertraktade DJ´s och producenterna på denna planets yta.

Förakt är The Touch


Lindstrøm Facebook

Lindstrøm Soundcloud

Lindstrøm Tumblr

Lindstrøm Twitter

Lindstrøm WWW

The Touch Facebook

The Touch Soundcloud

The Touch Twitter

The Touch WWW

Insläpp: 19.00

Pris: 190 kr

Åldersgräns: 18 år

Plats: Stora Klubben

Köp biljett på Ticnet