Pustervik presenterar

5/4: Stödfest - Ship To Gaza

Stödfest - Ship To Gaza

Boka in söndagen den 5 april på Pustervik! Då blir det stödkonsert för Ship to Gaza med en spännande blandning av riktigt bra livemusik. 
 
PÅ SCEN: The Tape, Fyr, Mind Fox, Mollgan och Khaled Harara.
DJs: Frippe & Frida.
 
Ship to Gaza planerar att segla igen till sommaren för att bryta Israels inhumana blockad. Efter det senaste anfallskriget från Israel är behovet av handel och humanitär hjälp större än någonsin. Just nu har vi fått in 229 500 kr, detta är mycket bra för en mörk höst och vinter men vi har satt ett insamlingsmål på 1 miljon kr så det gäller bl a att många kommer på stödkonserten. 
 
Följ kampanjen på nätet (http://shiptogaza.se/) och facebook (https://sv-se.facebook.com/ShiptoGazaSweden).
 
Klara band:
 
THE TAPE
Trion The Tape spelar drömsk och dynamisk pop. Med en suggestiv ljudbild, mycket gitarrslingor, medvetna texter och ett maxat reverb skapar The Tape ett unikt sound med få referenspunkter som inte lämnar någon oberörd. Uppsättningen är två gitarrer, sång och trummor. Göteborgstrion har med nuvarande uppsättning spelat sedan hösten 2012. Aktuellt för bandet just nu är deras nysläppta debut EP Winter Cave.
 
Spotify: http://open.spotify.com/album/7E84COn2dV7Vs8Q66WuxZT
 
FYR
Alternative pop/rock band från Göteborg 
 
Soundcloud: http://soundcloud.com/fyr-6 
 
MIND FOX
Melankolisk och energisk indierock.
 
Spotify: http://open.spotify.com/album/4p83mOlrgQmHLMhVSPepv8
 
MOLLGAN
Tidigare har Mollgan mest varit känd som en av medlemmarna i den Göteborgsbaserade hiphopgruppen Middlesex. Strax innan valet 2010 tog han sina första staplande steg mot en solokarriär när han släppte parodin "Alla Som Inte Tankar (är upphovsmän)". Just nu jobbar Mollgan på debutskivan "Jag Kan Vara Din Låtsaskompis".
 
Spotify: https://play.spotify.com/artist/32hJfuKOHmDiHSBJG1Ic56
 
KHALED HARARA
Exilförfattaren och artisten Khaled Harara är välkänd som hip-hop-artist och rappare i Gaza. I sina texter han bland annat kritiserat bristen på yttrandefrihet under Hamas-regimen och betraktas som en statens fiende efter att tidigare varit PLO-soldat.
 
Facebook:
https://www.facebook.com/khaled.harara?fref=ts
Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=DN0Og2jd4Qo
 
 
DJs - FRIPPE & FRIDA
Frippe & Fridas dj-set blir en godsak för en god sak. Duon seglar över Muddy Waters, slåss mot Howling Wolfs, besegrar (som tur är) Little Walter, dricker sig berusade i Amys Winehouse och solar sig i solskenet från Donna Summer. Rätt och slätt en god blandning av soul, blues och allmän röck’n’röll. A sunday kind of love helt enkelt!
 
Vi jobbar även på att få in en talare ifrån Ship to Gaza och en visning av filmen "Gaza singing for peace" kommer att ske.
Spelschema sätts inom kort - evenemanget kommer att uppdateras kontinuerligt!
 
Måndagen är en röd dag, så tänk Lördag!
 
INTRÄDE: 100 kr.
Detta är ett samarbete med ABF Göteborg!
 
Ta gärna med kontanter, så vi kan fylla insamlingsbössorna!
Väl mött kamrater


Insläpp: 19.00

Plats: Matsalen