Cue Club presenterar

27/2: Cue Club 50 år - Rockklubben som aldrig dör

Cue Club 50 år - Rockklubben som aldrig dör

Cue Club – rockklubben som aldrig dör.
 
Cue Club är rockklubben från 1960-talet som verkar ha ett evigt liv. Cue Club var en institution i den svenska och internationella popvärlden. Dåtidens alla storheter spelade i klubblokalen eller klubbens galor på Cirkus: The Who, Hollies. Small Faces, Deep Purple, John Mayall vara bara några av internationella storheter som Cue tog hit – och bland svenska Tages, Shanes, Peps, Björn Skifs, Fabulous Four, Spotnicks, Tommy Körberg. Jimi Hendrix var där som gäst.
 
Cue Club fanns på tre ställen i Göteborg: Norra Larmgatan, Köpmansgatan och slutligen Kungstorget. Den ursprungliga Cue Club skall inte förväxlas med en annan ”Cue Club” som dök upp i Göteborg på 1990-talet. Den låg också vid Kungstorget, men i en annan fastighet. Den ”Cue” brann upp inte så långt efter starten. 
 
Cue Clubs grundare och centralgestalt, Styrbjörn Colliander blev tragiskt skjuten under en rockkväll på klubben 1976. Medlemmarna i Cue Club Forever minns honom ännu. Medlemmar från Cue samlas i föreningen ”Cue Club Forever”. Till 50-årsgalan på Pustervik den 27/2 2016 är alla välkomna.


Insläpp: 17.00

På Scen: ca 18.00

Pris: 395 kr

Åldersgräns: 18 år

Plats: Stora Klubben

Köp biljett på Ticnet