HUSET (releasefest) + Smokey Rox (live!)

HUSET (releasefest) + Smokey Rox (live!)

Arrangör Basketklubben live:
Datum 2 oktober 2014
Insläpp 21.00
På Scen 21.00
Pris 20kr
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben

HUSET

Tredje gången gillt!

Då var det dags för HUSET a.k.a. det hårdast arbetande bandet i showbiz i GBG för tillfället att åter äntra Pusterviks scen nu på torsdag 2:a oktober, förbered er mentalt på en övermäktig kväll som lätt kommer bli den bästa i oktober i vår stad! Mellan årets sommarturnérande gav HUSET ut de två första delarna ur EP-trilogin ”Vi kom", samt "Tillbaka" och nu häromdagen släpptes den sista EP:n i trioligin via Kingsize som heter "Till slut” och precis som föregående releaser firas det hos oss på Basketklubben. Vi ser fram emot en maxad kväll, fullspäckad med grym livemusik, gästakter, dj’s och stans bästa publik. 

Spotify: http://bit.ly/1wO8QAb

iTunes: http://bit.ly/1mAmEgV

Soundcloud: http://bit.ly/husetgbg

Facebook: http://on.fb.me/15xFx79

SMOKEY ROX 

Smokey Rox har hunnit med mycket i sommar. Bland annat gjort gästframtädanden på Way out west, Kulturkalaset och spelat på diverse svenska festivaler. Så sent som förra veckan släpptes nya låten 88 coffins, och mer material är att vänta till hösten. Fear of Lothing in Hisingen, lägg det på minnet!

Facebook: on.fb.me/1rFpAW3

Soundcloud: http://bit.ly/1kowtZb

 

DJ FINEST

Soul kitchen, Crazy Sexy Cool, The Bridge. DJ Finest har alltid någonting på gång. Flitigt spelande, konstant arrangerande och 110% dedikerad åt Göteborgs hiphop, soul & funkscen.

+ Resident DJs: MixMasterMange, Wikis & Lövet.

Cirka tider:

21.00-22.15 DJ Finest

22.15 Smokey Rox

22.45 Huset

23.30 Resident DJs + Finest