Ludd // Opendecks // Elin Piel + Niki Yrla

Ludd // Opendecks // Elin Piel + Niki Yrla

Arrangör Ludd
Datum 13 juli 2018
Insläpp 22.00
Plats Stora Klubben

Oj vad vi e peppade på denna kvällen, kan va så att den går till någon historiebok nånstans!!
Fredagen den 13e drar vi igång med LUDD OPENDECKS 
Alla som vill spela ombeds att skicka in en anonym mix från ett anonymt email konto med ett namn bestående av 7 siffror senast onsdag den 11/7. 
Vi kommer skicka ett mejl på fredag förmiddag till dom vars mixar vi tycker passar bäst för kvällen. 
Vi kommer inte gå ut med vilka som spelar i förtid, utan kommer sätta upp en lista med spelordningen jämte den stora scenen, där alla kommer spela. 

Vi kommer även att ha två fantastiska liveset framförda av ELIN PIEL och NIKI YRLA, vi är sjukt peppade på att få höra vad dom har komponerat ihop för oss!!

Stora scen 
OPENDECKS

Foajén 
liveset:
ELIN PIEL
NIKI YRLA

ELIN PIEL 

Elin Piel hänger sig åt syntiga och polyrytmiska resor ut på vidsträckta och okända vägar. Ibland vilar allt i glimrande ambienta världar för att i nästa ögonblick förvandlas till en pulserande röra av modulärt ljud.

https://soundcloud.com/elin-piel
https://vimeo.com/260502433
https://www.youtube.com/watch?v=IHxXH2fqsU4

NIKI YRLA 

gör melodisk electronica & deep house med tung, mörk bas och distade synthar. Texterna berör ofta tid och förgänglighet, sex och relationer. Vintern 2017/2018 har släppte hon tre EPs och all musik är skriven, producerad, mixad samt släppt av henne själv. Hon är även ena halvan av live-technoduon FX-ray och basist i postpunkbandet IBEN.

Niki Yrla är ljuddesigner & filmmusikkompositör. Hon har bl a vunnit pris för originalmusik + ljud till lesbiska kortfilmen BABES ROLL OUT av Sanna Carlsson och Brynhildur Thorarinsdottir. Filmskaparna har också gjort musikvideon till Niki Yrlas singel LETTERS. 

https://open.spotify.com/artist/7MbPgkm5lCRJ1P2cuWMAe3
https://youtu.be/A6HXUiifclw

residents 
Robert Leiner 
Jonas_N

entré
120 kr (gratis fram till 22.00)