Silvana Imam + For BDK

Silvana Imam + For BDK

Arrangör Instant
Datum 21 november 2014
Insläpp 22.00
Pris 150kr
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben

Äntligen kommer Silvana Imam till Pustervik!
Det känns som hon spelat på nästan alla andra möjliga ställen i stan under året. På Way Out West, i Weekday-tält, i Bergsjön, på Colors osv osv. 

Vi älskar allt hon gör och står för och hur självklar hon är på scenen. 

”När Du Ser Mig • Se Dig” är det sista Silvana Imam säger på sin nya ep, uppföljaren till debutalbumet ”Rekviem” från förra året. Det är också titeln på ep:n. En titel som förklarar exakt vad Silvana Imam handlar om:

När du ser Silvana är det dina kamper, din bakgrund, din kärlek du möter. Silvana Imam är din röst, dina knutna nävar. Dina fötter som tar dig framåt, bort och tillbaka. Och du är Silvana, hennes röst är din.

"Jag får många frågor om varför jag nu gör politisk musik, men det är inte mina intentioner att göra politisk musik. Jag är självklar, jag är inget undantag. Jag är inte en person som ska ”accepteras". Normen gör mig politisk."

Förband: For BDK
Drugbeat duon For BDK består av Markus och Adele. Deras musik har en mycket speciell och egen stil som är olikt allt annat du tidigare hört i Sverige.

I maj 2014 släppte de sitt debutalbum, "For Body Drugs and Kicks". GAFFA gav albumet 5/6 skrev i sin recension: "For Body Drugs And Kicks bygger på rå styrka som tar sig uttryck i ett pulserande, dovt och aggressivt elektroniskt ljudlandskap."