Spiders + Night Viper

Spiders + Night Viper

Arrangör Swell
Datum 20 april 2018
Insläpp 21.00
Pris 150kr
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben

Våra goda vänner i Spiders har precis släppt singeln Dead Or Alive från kommande tredje skivan Killer Machine och det lovar mycket gott! I samband med albumsläpp krävs förstås en spelning på Pustervik för att fira!

Om Alice Cooper hade gift sig med Stevie Nicks hade deras barn blivit Killer Machine. Det var det uttrycket vi ville åt. De gamla referenserna finns kvar men det är lite mörkare nu. Om Shake Electric var glimmer och guld så är denna skiva svart – säger Ann-Sofie.

Efter allt turnerande i Europa och i USA tillsammans med band som Kvelertak, Graveyard och Uncle Acid & The Deadbeats planerade Spiders ett längre uppehåll för att samla kraft och spela in albumet som blev Killer Machine. Tillsammans med Chips Kiesbye gick bandet in i studion med mer erfarenhet än någonsin och bara körde loss. Mer punk än någonsin och mycket på känsla.

Night Viper är speciellt inbjudan av Spiders för att värma upp scenen! Heavy metal i klassisk men tidlös tappning. Night Viper släppte i oktober sin andra album Exterminator på Listnable Records och första pressen sålde slut snabbare än smör rinner genom nyrostat bröd.