The Haunted Support: Witchery & Akani

The Haunted Support: Witchery & Akani

Arrangör KB West
Datum torsdag 21 september
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 320kr
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Länkar Event på facebook
Köp biljett på Ticketmaster

I augusti är det äntligen dags för The Haunted att återigen presentera ny musik för världen. Det efterföljs av en turné som inkluderar nedslag på Pustervik i Göteborg den 21 september!

2013 var ett omtumlande år för The Haunted, men efter att ha välkomnat trummisen Adrian Erlandsson och sångaren Marco Aro tillbaka i bandet och kompletterat sättningen med gitarristen Ola Englund reste sig bandet ur askan och tog nya tag. Det resulterade i det hyllade albumet ”Exit Wounds” (2014) och nu är tiden kommen för nästa platta och ännu en turné. Svettigt mangel utlovas, missa inte!

Witchery

Termen supergrupp har ofta använts när man pratar om Witchery, inte helt osökt med tanke på medlemmarnas bakgrund och andra åtaganden. Klart är i alla fall att de under tjugo år har berikat världen med sin thrashande variant av speedmetal. Alltid med glimten i ögat. Det senaste och tillika sjätte albumet, ”In His Infernal Majesty's Service”, släpptes i höstas. Live är Witchery kanske inte det mest aktiva bandet så höstens gig är onödiga att missa.

Akani

AKANI startades 2012 som ett sidoprojekt, och består numer av Jorge Rosado (Merauder), Daniel Antonsson (The Resistance, ex Soilwork, Dark Tranquillity), Anders Löwgren (Dead Reprise, Prison Riot), och Daniel Cederborg (Dead Reprise, Path of no return). Idel kända namn inom New York hardcore-scenen och den svenska metal-scenen. Släppte ett fullängdsalbum i fjol och nu upp till bevis på Pustervik i september.

 


Köp biljett på Ticketmaster