Konferens & Event

 

IMG_0441

 

Redan på 20-talet stoltserade Pustervik som en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Lokalernas väggar skulle kunna skvallra om hur hörnhuset vid Järntorget huserat biografer och teaterscen och har idag etablerat sig som ett av landets ledande scener för konserter och klubbar. Vi har aldrig varit det vanliga och vill fortsätta leverera tillställningar i en häftig och levande miljö!

Nu utökar vi användningen av våra lokaler  – i mån av tid och plats, då vi först och främst är en lokal för livemusik. Våra två lokaler Matsalen och Klubben står till förfogande med möjlighet att skapa dansstämning, hemtrevlig restaurangkänsla och/eller praktisk konferenslokal . Med hjälp av vår personal och vår restaurang kan vi erbjuda färdiga samt skräddarsydda paket till allt från konferenser, seminarium och paneldebatter till större middagar, firmafester och AW.

Utöver våra lokaler kan vi erbjuda dryck och mat; allt från frukost till middag, och givetvis det som står på hyllorna i baren.

Matsalen:

plats för 200 personer stående eller 100 personer sittande. Här hittar ni bland annat en bar, liten scen (med ljusrigg, möjlighet för projektioner), shuffleboard och dj-bänk.

 

Klubben:

plats för 750 personer stående eller 200 personer sittande. Här finner du bland annat två barer, en stor scen, ljud-/ljussystem, projektor och dj-bänk. Scenen har måtten 8×6 meter + 1 meter från marken, finns även sidoutrymme.

 

Är ni intresserade av att ha ett event hos oss på Pustervik, hör av er till event@pustervik.nu

Varmt välkomna!

 / Pustervik