Feed The Seagulls + Seaweed Meadows

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/0/d/pustervik.nu/httpd.www/v2/wp-content/themes/pustervik2/single-event.php on line 174
Arrangör Instant
Datum fredag 12 juli
Insläpp 22.00
Plats Stora Klubben
Länkar Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /customers/1/0/d/pustervik.nu/httpd.www/v2/wp-content/themes/pustervik2/single-event.php on line 182

 
Fredagen den 12 juli får Pustervik besök av det nya lokala popfenomenet Feed the seagulls då de bjuder in till releasefest för andra singeln Black Hole. Sedan de släppt sin första bejublade singel Day by day så har bandet hunnit framföras i olika radiokanaler och är en av finalisterna i GP scen 2013. Bandet är känt för att överaska publiken och denna gång är självklart inget undantag. De kommer bjudas på fest, dans och många överraskningar och bandet har bjudit in en och annan gästartist. Missa inte sommarens guldkorn den 12/7 då taket på Pustervik kommer att lyfta.
Feed the Seagulls består av sex vänner som råkat samlas i Göteborg. Bandet grundar sig ur att rockbandet The Victorias valde att gå skilda vägar efter många framgångsrika år. I början av 2012 startade de upp ett mer renodlat popband med inspiration mycket hämtad från musiken från hemstaden Göteborg. Efter ca sex svettiga månader bestämde de sig så för att de hade tillräckligt med material för att gå in i studion och spela in sin första singel. Nu är arbetet med den andra singeln även klart och självklart vill Pustervik passa på att bjuda in denna spännande akt.
 
SEAWEED MEADOWS
Det blir inte alltid som man tänkt sig. Ibland blir det bättre. Det som började som ett enkelt litet rockband under vintern 2011 växte snabbt till något större och viktigare än vad som kan rymmas innanför en sliten källarlokals fyra väggar. Medan de kalla havsvindarna piskade gatorna i hemstaden Göteborg grävde Seaweed Meadows djupt i sig själva och började tonsätta tankar och känslor. De klädde sina hjärtan varmt och motade bort vintern med sina melankoliska ljudlandskap, snyggt paketerade i låtar som var och en berättar en historia.
Debutsingeln "Ruins" släpptes i våras och hyllades på musikbloggar runtom världen, och tog sig bl.a. in på Studentradions topplista här i Sverige. Nu är Seaweed Meadows högaktuellt med nytt singelsläpp i augusti och släpp av första fullängdaren i höst.