Galagofestivalen – Vasas Flora & Fauna + Kitok + Tigerbukten

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/0/d/pustervik.nu/httpd.www/v2/wp-content/themes/pustervik2/single-event.php on line 174
Arrangör Galago
Datum torsdag 28 september
Insläpp 19.00
Pris 100
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Länkar Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /customers/1/0/d/pustervik.nu/httpd.www/v2/wp-content/themes/pustervik2/single-event.php on line 182

Nu är det så att vi är Galago, och när vi kör, ja då kör vi. Så även i år. Under bokmässeveckan i Göteborg har vi vår traditionella fest på Pustervik som i år urartat till renodlad festival. Som vanligt finnes tre stationer: starkölsindie i entrébaren, dans på stora golvet och punk på övervåningen. Och har vi liveakter i år då? Ja för fan, annars hade vi ju inte kallat det för en festival.
I år har vi bara bokat jävligt bra liveakter. Och faktiskt inga hemliga artister. Istället kan vi läcka samtliga redan nu. Det är:

Vasas Flora & Fauna. Vi har bokat den perfekta bibliotekariefällan som också producerat en av de singlar vi lyssnat mest på i vår, Invasiv art med Vasas Flora & Fauna är mötet mellan indie, finlandssvenska och elektroniskt gung av guds nåde.

Kitok. Är det norrsken i baren så är det. Sveriges farligaste same slår till och besöker Galagofesten. Artisten som under en spelning i Umeå fick Mats Jonsson att gråta och genomgå en livskris.

Tigerbukten. Raggarpunkarna i Tigerbuktens singel Attila har gått varm på Galagokontoret hela våren. Vi blev förälskade direkt och bad dem komma och spela på festen.

Ukulele Moments. Vi har trugat och bett Misfitscoverbandet utrustade med ukuleles som besökte vår fest för ett par år sedan att komma tillbaks. De har alltid sagt nej, men i år knep vi dem på fyllan och fick ur dem ett ja. 

Förutom detta kommer vi för första gången någonsin på grund av att många väljer att bojkotta mässan ha bokförsäljning och signeringar på festen. Vi flyttar helt enkelt vår monter till Pustervik under kvällen. Så alla kommer ha möjlighet att knipa en nysignerad bok av såväl Mats Jonsson och Sara Granér som av Nanna Johansson eller Kalle Mattsson.

Inträde är som vanligt en hunka.

ALLA MÅSTE KOMMA!