Nytt datum – ingen Jul med franska trion

Arrangör Headstomp Productions
Datum lördag 18 december
Insläpp 21.00
På Scen 21.30
Pris 495:- service
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Pågrund av rådande omständigheter flyttas jul med Franska Trion till 18:E december 2021. Det blir en hyllning till konserten som skulle varit i december, samma tider och samma köpta biljetter gäller.

Julen är ingen jul utan Franska Trion! Som traditionen bjuder ställer Franska Trion åter till med kalas när det lackar mot jul. Denna göteborgska jazz-rock-någonting konstellation har har gått från klarhet till klarhet liksom från en lokal angelägenhet till en nationell sådan. Bandet spelar numer för fullsatta hus runt om i vårt avlånga land och har sedan starten hyllats stort för sina egensinniga låtar och explosiva liveframträdanden. 

I Göteborg har den årliga julkonserten med bandet blivit mer regel än undantag och julen 2020 låter bandet återigen fler städer få ta del av den rödsvarta julkänsla som bara de kan uppbåda. Bandet utlovar låtar från hela sin karriär, inramat av några väl valda julsånger, hämtade från 2011 års magiska julplatta ”Våra mest älskade julsånger”.

Biljetterna säljs som gruppbiljetter för bord om fyra eller två stolar. Detta för att få in så pass mycket folk på spelningarna att de fungerar ekonomiskt samtidigt som arrangemangen är säkra och följer rådande regelverk. Överraska familjen eller kompisgänget med en biljett för fyra! 


Köp biljett