Karaokeklubben Live

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/0/d/pustervik.nu/httpd.www/v2/wp-content/themes/pustervik2/single-event.php on line 174
Arrangör Pustervik
Datum onsdag 17 juli
Insläpp 20.00
Pris 50
Åldersgräns 18 år
Plats Matsalen
Länkar Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /customers/1/0/d/pustervik.nu/httpd.www/v2/wp-content/themes/pustervik2/single-event.php on line 182

 

Succé för livekaraoke på Pustervik

 

 

I det trista kölvattnet av en försvinnande kort sommar med lika få surt sparade semesterdagar till ända lyser hoppets fyrtorn, LiveKaraokeKlubben, klarare än någonsin. Styr kosan mot dess varma gemenskap och förenas i eufori!

Fan, det blev lite väl frikyrkligt.. Sa jag att det finns sprit också?

 

Karaoke är japanska för tom orkester. Men det är väl alltid bättre med en full orkester? Det där med karaokemaskin och tv-skärmar är helt enkelt inte Pusterviks stil. Som Göteborgs främsta musikklubb vill vi hylla nerven och intensiteten i ett riktigt liveframträdande. För att göra detta möjligt har vi dragit ihop ett all-starband med proffsiga göteborgsmusiker – raka motsatsen till en tom orkester. Det enda bandet saknar är en frontfigur. Det är där publiken kommer in.

 

Tisdagen 17 december kör vi på för fulla muggar igen med Livekaraokeklubben. Då får vem som helst möjlighet att fronta ett band med duktiga Göteborgsmusiker på Göteborgs hetaste livescen. 

 

Plats: Matsalen, Pustervik

Tid: 21.00-02.00 tisdagen den 17 december

Världens bästa liveband!

Förhandsboka din låt på livekaraoke@pustervik.nu

Request kan mailas in senast en vecka i förväg

Låtlistan (som hela tiden växer) på Spotify