Neurosis + support: Author & Punisher

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/0/d/pustervik.nu/httpd.www/v2/wp-content/themes/pustervik2/single-event.php on line 174
Arrangör KB West
Datum måndag 3 juli
Insläpp 19.00
Pris 350
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Länkar Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /customers/1/0/d/pustervik.nu/httpd.www/v2/wp-content/themes/pustervik2/single-event.php on line 182
Köp biljett

Senast Neurosis besökte Sverige var 2009 och senaste plattan kom 2012. Men nu är väntan över för alla fans när nya alstret Fires Within Fires har sett dagens ljus och en ny turné i våra breddgrader hägrar. Nedslag i Göteborg sker den 3 juli på Pustervik!

Orubbliga Neurosis från Oakland är ett av mest ledande banden inom post-metal med sin alldeles säregna ljudbild och sitt psykadeliska tilltal. Under karriärens 30 år har Neurosis helt efter eget humör ritat om den hardcorebottnade metalkartan med sin undergångsladdade och ambienta ljudbild. De har utmanat och tänjt på gränser, gjort sina liveshower till visuellt sensationella och volymdånande upplevelser. 

Fires Within Fires är en tribut till både historiens och framtidens Neurosis, som slår an på balansen mellan ljus och mörker, skönhet och vämjelse. Det här är ett band vars lägstanivå är väldigt hög. Det är musik som utstrålar karghet och jävlighet, men ändå med en hoppfull strimma av värme någonstans i bakgrunden.


Köp biljett