Oholics

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/0/d/pustervik.nu/httpd.www/v2/wp-content/themes/pustervik2/single-event.php on line 174
Arrangör High Time
Datum lördag 29 juni
Insläpp 22.00
Plats Stora Klubben
Länkar Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /customers/1/0/d/pustervik.nu/httpd.www/v2/wp-content/themes/pustervik2/single-event.php on line 182

 
Äntligen är det sommar och det firar vi med en hejdundrande premiär av High Time den 29/6!
På Scen: OHOLICS!
Med ett lugnt år på spelningsfronten och nytt material i bagaget är det psykedeliska rock-bandet Oholics äntligen tillbaka på scen!
De har turnerat med bland annat The Soundtrack Of Our Lives, fått toppbetyg i MOJO för senaste plattan ”Orbits” och spelat in en video i rymddräkter. Ja, vad mer behöver en säga? Oholics tar din kropp och själ till dimensioner du inte trodde fanns och det är sannerligen på tiden säger vi!
 
DJ's:
Foajén:
Nanna & Karin spelar punk, rock & garage m.m, perfekt för barhäng men spontandans vid båset kan du allt räkna med!
Stora dansgolvet:
Emely Ewe väder vax utan dess like och bjuder på psych, glam och annat som får dig att vilja dansa natten lång!
Sandy D & Mother T gästar båda båsen lite då och då och bjuder på en fin blandning av rock ’n’ roll, psych, garage, punk och glam!
Inte nog med det! Vi kommer att visa grymma videoprojektioner och smyckar dessutom väggarna i foajén med konst att beskåda under kvällen av fyra fantastiska konstnärer!
Joel Albertsson
https://www.facebook.com/joel.albertsson.9?fref=ts
Cecilia Boström
http://designbycia.com/konst/
Gabriella Wedberg
http://www.flickr.com/photos/37449542@N07/
Jesper Vartiainen
http://jesper-bildar-sig.blogspot.se/
Så sätt på dig dansskorna/mustaschvaxet/finhatten och kom och dansa dig svettig, lyssna på grym musik och häng med vänner. Det blir magiskt!
Välkomna!
/ Therese & Sandra