Queensrÿche + Night Demon

Arrangör FKP Scorpio
Datum tisdag 4 februari
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 470:-
Åldersgräns 18
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Prog i världsklass – Queensrÿche kommer förbi Sverige i vinter med turnén ”The Origins Tour”!

Ikoniska Queensrÿche kommer till Fryshuset Klubben och Pustervik för att hylla och ge oss en rejäl throwback genom att spela deras självbetitlade EP och första albumet ”The Warning” i sin helhet.

1982 minns vi väl. Det var året Queensrÿche slog igenom med sin självbetitlade EP med fyra låtar och har sedan dess influerat en stor del av prog-genren och även flertalet andra.

Redan efter första albumet ”The Warning” och uppföljaren ”Rage For Order” bevisade de sin världsomspännande dominans som ett av 80-talets mest respekterade och kreativa band.

Om det var någon som hade missat storheten av Queensrÿche så vändes det snabbt när deras monumentala album ”Operation: Mindcrime” släpptes. Det har nämligen kommit att bli en av de topp 10 mest sålda konceptskivorna genom tiderna.

Under deras karriär har bandet tagit sin plats på många topplistor samt sålt ut flera hundratals konserter världen över. Inte nog med det så har de även turnerat med band som Judas Priest, Metallica, Guns N’ Roses, Iron Maiden och Def Leppard.

Var redo för en legendarisk kväll när Queensrÿche kommer till Fryshuset Klubben 2 februari och Pustervik 4 februari, det här vill du inte missa!


Köp biljett