Side Effects + Factory Brains

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/0/d/pustervik.nu/httpd.www/v2/wp-content/themes/pustervik2/single-event.php on line 174
Arrangör High Time
Datum lördag 27 juli
Insläpp 22.00
Pris 100
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Länkar Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /customers/1/0/d/pustervik.nu/httpd.www/v2/wp-content/themes/pustervik2/single-event.php on line 182
Köp biljett

 
Efter en otroligt lyckad premiär är det dags för ännu en hejdundrande kväll på High Time!
Den här kvällen har vi inte bara ett, utan TVÅ band som gästar stora scenen:
Side Effects:
Bandet Side Effects är bara i början på sin resa till något stort. Ett samspelt gäng, sin unga ålder till trots, som redan hunnit charma både publik och skivbolag med sina energiska livespelningar och omedelbara melodier.
De har varit förband åt Soundtrack Of Our Lives, agerat kompband åt dem, blivit hyllade av bland annat Ebbot och Nick Power och omskrivna I Gaffa.
2011 släpptes debut-EP:n ”Feel Flows”. Debutalbumet är just nu in the making med producenten Kalle Gustafsson Jerneholm från T.S.O.O.L. och Oskar Lindberg, men redan den 10 maj släppte Sony Music side effects debutsingel "Riverbank"
Factory Brains:
När rockhistorien skall redogöras för tas alltid bluesen fram som anfadern till allt det som senare skulle komma att bli rock och popmusik.
Hundra år efter det att Robert Johnson sålde sin själ till djävulen vid en dammig vägkorsning i Mississippi har tre unga män med rötterna i Stockholms ytterkanter inspirerats av och finslipat hela spektrat av bluestolvan och dess efterföljare. Resultatet – en tidlös, frenetisk avgrundsblues lika besläktad med Tom Waits som tidiga White Stripes och Black Keys.
Musiken har nötts i såväl the Hives replokal i Fagersta som på scener runt landet. Factory Brains tog sig osignade till Sweden Rock sommaren 2011. Factory Brains hamnade under vingarna på Graveyards management och sedan vidare till skivkontrakt med Universal Music.
DJ’s:
Inne i stora salen har vi finbesök av Miriam Pemberton/Gingerbread Shake (Sthlm). Med många dj-år på nacken har hon fyllt dansgolven i ett flertal städer, så räkna med dansant magi!
I foajén hittar du Viktor och Niklas som tidigare haft klubbarna Boris och Kluster. Det bjuds på en blandning av 60’s garage, beat, stökig soul och stompig boogie som inte ens får den inbitne barhängaren att sitta still!
Sandy D & Mother T kommer även dom gästa båsen lite då och då.
Förra gången var det konst som prydde väggarna i foajén vilket var mycket uppskattat (en tavla blev t o m såld!) och vi fortsätter i samma spår. Den här gången inriktar vi oss på fotografi:
Jenny Robertsson
http://visuellavisioner.blogspot.com/
Ida Gustavsson
http://www.idagust.com/
Balraj Salh
https://www.facebook.com/pages/King-Foto/143766225823412
Så på med träskorna, finmunderingen och deodoranten, för nu blir det fest!
/Sandy D & Mother T


Köp biljett