Svenska Akademien

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/0/d/pustervik.nu/httpd.www/v2/wp-content/themes/pustervik2/single-event.php on line 174
Arrangör Linkup Bookings & Swingkids
Datum fredag 28 september
Insläpp 20.00
På Scen 22.00
Pris 250
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Länkar Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /customers/1/0/d/pustervik.nu/httpd.www/v2/wp-content/themes/pustervik2/single-event.php on line 182
Köp biljett

SVENSKA AKADEMIEN KOMMER TILL GÖTEBORG SENARE I HÖST!
 

Den legendariska gruppen gör comeback i sommar och kommer till Göteborg senare i höst. Den 28 september kommer de till Pustervik för en glad och energifylld konsert!    

 

Gruppen bildades i Landskrona i slutet av 90-talet och debuterade med EP:n Snapphaneklanen 2001. De följande sex åren släppte de fyra fullängdsalbum och skapade sig snabbt en stor fanbase över hela Sverige. Svenska Akademien har nominerats till P3s Guldmicken och gjort sig kända för sina hejdlösa konserter. Fartfyllda och energiska framföranden tillsammans med politiskt skarpa texter.   

 

Senast Svenska Akademien spelade tillsammans var för fem år sedan. I slutet av september gäster de ÄNTLIGEN Göteborg. Svenska Akademien live på en av Göteborgs najsaste scener är ett måste!

 

Köp dina biljetter: 

Ses den 28 september, hösten 2018!

 


Köp biljett