Syster Sol feat. Ward, Nayomi, BONBON x YRA

Arrangör GAL:ANT FEST, WD, & Klubb Instant
Datum fredag 21 september
Insläpp 21.00
Pris 200 kr + service
Åldersgräns 20 år (18 vid förköp)
Plats Stora Klubben
Köp biljett

I början av året lanserade Isabel Sandblom, även känd som Syster Sol, GAL:ANT – en all female label. Nu åker GAL:ANT-gänget ut på en klubbturné där Syster Sol headlinear.

I somras var det premiär för livekonceptet GAL:ANT FEST på Öland Roots med 30 kvinnor på scenen samtidigt – i höst blir det ett turnékoncept med artisterna Aurelia Dey, Ward, Nayomi och BONBON x YRA som alla släpper musik via GAL:ANT.

Syster Sol har gjort sig ett namn på den svenska musikscenen, en mångbottnad artist med rötter inom reggae och dancehall, men som aldrig slutat experimentera med sitt sound. Senaste släppet ’Miss Diamant’ från 2017 var exempelvis ett kliv från reggaeandan, men är helt i linje med den artist och scenpersonlighet som är Syster Sol – en artist som ständigt går sin egen väg. På landets scener har hon gjort sig hemmastadd, en given publikfavorit som aldrig lutat sig tillbaka – ett ständigt krutpaket som 2014 nominerades till Guldmicken.

Nu lägger hon all sin kraft, tid och erfarenhet på sin label och kampen för en jämlik musikbransch. Det verkliga startskottet stavas GA:LANT.

21 sep – Syster Sol feat. Ward, Nayomi, BONBON x YRA – Pustervik, Göteborg
26 okt – Syster Sol feat. Aurelia Dey, Ward, Nayomi, BONBON x YRA – Kägelbanan, Stockholm


Köp biljett