FAQ

HUR GÖR JAG OM JAG TAPPAT/GLÖMT NÅGOT?

Har du tappat eller förlorat något hos oss så kom in under våra öppettider så hjälper personalen dig. Vi kan inte hjälpa dig över telefon eller ta något ansvar för de saker som upphittas hos oss.

Mån-lör öppnar vi 17.00, den 27/1 börjar vi med våra ordinarie öppettider (mån-fre 11.00-02/03, lör 17.00-03).

Hur kontaktar jag er?

Det går inte att kontakta Pustervik över telefon.

Däremot har vi följande postadress:

Pustervik
Järntorgsgatan 12–14
41301 Göteborg

 

KONTANTFRIA?

JA!

Hur tar jag mig till Pustervik?

Närmaste spårvagnshållplats är Järntorget.

Klicka här för karta (Apple Maps)
Google maps

Vilken åldersgräns har ni?

Söndag-torsdag behöver du ha fyllt 18 år för att kunna komma in på spelningar på Pustervik. Fredagar och lördagar samt dag innan röd dag är åldersgränsen 20 år (18 år vid förköp).

Tillgänglighet för rullstol?

Rullstolsburna kan enkelt ta sig Pustervik med vår hiss som går från gatan till alla våra plan. Vänligen ta hjälp av vakter eller annan personal för att få tillgång till hissen. Eventuell medföljande assistent/ledsagare behöver inte köpa biljett/lösa entré.

GARDEROBEN

Vår garderob är öppen i samband med evenemang. Garderobsavgiften ingår inte i biljettpriset. Notera att vi har begränsat med väskplatser och kan därför inte garantera att dessa får plats.

NÄR HAR NI Öppet?

Våra aktuella öppettider hittar du längst ned på sidan.

VILKEN TID GÅR BANDET PÅ?

Våra speltider varierar – bäst är att söka upp arrangemanget på hemsidan, och scrolla ner till “spelschema” för att se vilken tid artisten/bandet går på scen. Vi försöker hålla dessa tider så exakta som möjligt.

OBS: Finns ingen speltid utskriven är det på grund av att vi inte har fått information om när artisten beräknas gå på scen.

Kan jag köpa biljetter i dörren?

Ja oftast. Vissa konserter kan dock sälja slut på förköp och då finns det inga fler.

Kan man boka bord?

För dig som biljettköpare så erbjuder vi bordsbokning i samband med de flesta konserter. Vi skickar då en länk till den som har lämnat sin emailadress vid biljettköpet där det går att boka bord.

För större sällskap, uthyrningar och firanden, maila event@pustervik.nu.

Kan man hyra Pusterviks lokaler?

Pusterviks lokaler är först och främst till för livemusik men vi vidgar vyerna och hyr gärna ut våra lokaler (i mån av tid) för konferenser och andra event. Mer info hittar du under Konferens & Event.