Våra Scener

pustervikstage_1800

Stora Klubben

I Pusterviks inre hittar du vår stora klubbscen med ospecificerade ståplatser. I det som tidigare varit både biograf och teater finns nu en musikscen komplett med två barer och en balkong. Här har vi våra större bokningar och klubbar, med idag en kapacitet på 900 personer. Klubben är komplett med professionellt ljud och ljus anpassat till dagens höga standard. Vi har förstås också en mycket kompetent och erfaren grupp som ljud- och ljustekniker som jobbar på våra scener. Klubben har en typisk rustik charm som vi tycker en rockklubb borde ha.

 

stagesmall_1800

Lilla Klubben

Det finns också en möjlighet att göra mindre arrangemang i klubbmiljö/black box. Då bygger vi upp en mindre scen i Stora Klubben och får en intimare scen med fantastiskt ljud. Här ligger kapaciteten på 250 personer. Vi kallar den Lilla Klubben.

matsalen_bild2

Matsalen

Matsalen är rummet som en gång var hjärtat för klubbverksamheten och livemusik. Många artister har startat här och sedan tagit sig vidare ut i världen. Miljön är avslappnad och påvisar husets historiska prägel. Scenen är av enkelt snitt men rummet har en stark och varm karaktär. Matsalen tar upp till 150 gäster och erbjuder både sitt- och ståplatser.