10cc

Arrangör KB West & Live Nation
Datum torsdag 21 februari
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 460
Åldersgräns 18
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Nu händer det! 10cc kommer till Sverige och gör stopp på Pustervik i Göteborg den 21 februari 2019! Med över 30 miljoner sålda album, otaliga listettor och succélåtar som ”Donna”, ”I’m Not In Love” och ”Things We Do For Love” är det inte svårt att förstå att rockhjältarna från Manchester rankas som ett av världens mest inflytelserika band genom tiderna.

Brittiska rockbandet 10cc med sångaren och basisten Graham Gouldman i spetsen, har sedan glansdagarna på 70-talet lyckats med det omöjliga – att tillfredsställa både sina fans och kritiker i över 50 år. Med sin säregna ljudbild och musikaliska passion för teknisk skicklighet och komplexa uppbyggnader har 10cc sedan starten lyckats paketera sin musik i ett snyggt popfodral som både fängslar och fascinerar på samma gång. Med över 30 miljoner sålda album, otaliga listettor och placeringar på radiostationer runt om i världen har britterna från Manchester letat sig in i de flesta hem. I februari besöker de äntligen Göteborg för en oförglömlig kväll på Pustervik!

Support är Sofi Bonde

Sofi Bonde är låtskrivaren och musikern som efter flera år i USA hittat tillbaka hem till Sverige. Aktuell med ny musik och med flera låtar i populära Netflix-serien “The Greenhouse Academy” öppnar Sofi Bonde upp för legendariska 10cc under deras Sverigestopp i vår. Missa inte!

Dörrar: 19.00 | På scen: 20.00
Åldersgräns: 18 år
Presenteras av Live Nation & KB West


Köp biljett