8:e Mars-Fest! Live: ZHALA

Arrangör Klubb Instant
Datum lördag 8 mars
Insläpp 22.00
Åldersgräns 20 år (18 vid förköp)
Plats Stora Klubben

Klubb Instant ordnar fest på internationella kvinnodagen. Biljetter släpps inom kort.
LIVE: ZHALA

Vi är oerhört glada över att kunna presentera Zhala till klubb Instants 8:e Mars Fest! Artisten som är den först signade till Robyns etikett Konichiwa Records och har i och med purfärska ep’n Prophet blivit hyllad och uppmärksammad såväl hemma i Sverige som utomlands. Zhala och Robyn gjorde ett bejublat framträdande på Grammisgalan förra veckan och det kan du se här:

http://www.svtplay.se/klipp/1832082/zhala-feat-robyn-prophet

Zhala själv beskriver sin musik som ”kosmisk pop eller religiös rave”. Hon har agerat förband till Robyn vid flera tillfällen och under flera år turnerat med Lykke Li.

Vi ser mycket fram emot att se henne live den 8 mars.

DJ’S
Klubben: CAKE feat KATTEN ISABEL

CAKE ger dig allt gott här i livet samlat på ett ställe. Rap, dans, booty, tårta, snygga tjejer och fula killar. Göteborgs bästa hiphopklubb innehåller flera lager av DJs, icing och rapbrudar. De kör i sommar tredje året i rad på Nef och har under sina två första år bokat en mängd spännande dj’s och liveakter. Den 8 mars gästas de av Katten Isabel, känd från klubben BOSS.
 Matsalen: EMMY OCH MIRJA
Radioprofilen Emmy Rasper som du just nu kan höra i Språket i P1 och tidigare i till exempel Ring P1 och Brunschrapporten i P3. Hon är även en av personerna bakom den framgångsrika podden Veckans Viktigaste Intervju. Och inte nog med att hon är en smart, skarp och rolig radiopersonlighet, hon har även förträfflig musiksmak. Med sig har hon Mirja. När Mirja inte är förbannad över sakers tillstånd eller rustar för katastrof syr hon väskor för egna märket JujuSWEDEN eller kollar på Battlestar galactica. Hon dj:ar enligt regeln högt o lågt.
 
Pustervik / Järntorget / Göteborg
Fredagen den 8 mars kl 22-03
Åldersgräns: 20 år / 18 år med förköp
Biljetter släpps inom kort