A Place to Bury Strangers + zZz

Arrangör Pustervik
Datum torsdag 30 april
Insläpp 19.00
Pris 265
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Den tinnitusbejakande noiseakten och Brooklyns undergroundsstoltheter A Place To Bury Strangers återvänder i vår och vi älskar varje sekund de producerar med ett hjärta som blöder ymnigt. Det vita bruset i samspel med den melodiösa ambiensen och en lagom taktfull puls har fått oss alla att gå ner på knä. 
När deras fuzzdrivna debut dök upp för snart sju år sedan klistrades fast på skivtallriken och har gått oräkneliga vändor. Uppföljaren ”Exploding Head” gjorde det som titeln sa och när ”Worship” kom härom året så var vi redan deras hängivna lärjungar. Deras brutala och, i vår värld, heliga mix av rundgång, ekon och blodiga gitarrer har fixerat oss likt ljuset i tunneln och vi väntar bara på ett nytt tillfälle då vi kan dö en gång till. För det är så, där vi sliter upp handlederna det är där A Place To Bury Strangers tar vid.
A Place To Bury Strangers är inte okända i vårt land. Vid ett flertal tillfällen har de fått våra skallar att explodera. När nu tillfälle ges igen så låt oss strypa livet ur natten tillsammans och leva som om undergången har skrivit kontrakt med morgondagen.


Köp biljett