Against Me! (Support: Roger Harvey + Caves)

Arrangör Live Nation
Datum torsdag 9 april
Insläpp 19.00
Pris 285
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Against Me! till Sverige i vår
Amerikanska Against Me! kommer äntligen tillbaka till Sverige igen. Den 9 april står bandet på Pusterviks scen i Göteborg, 11 april intas Debaser Medis i Stockholm och den 12 april får Malmö och KB en rejäl dos melodiöst punkslammer. Biljetterna släpps till försäljning fredag den 12 december.
 

Sedan starten 1997 har Floridabandet Against Me! släppt sex skivor som på ett eller annat sätt stuckit ut. Den senaste fullängdaren, Transgender Dysphoria Blues, som kom tidigare i år fortsätter i samma spår då det är det första albumet efter Laura Jane Graces könsbyte. Den tio spår starka skivan präglas av Graces, som tidigare hette Tom Gabel, råa men samtidigt sköra röst och texter som behandlar såväl privatliv som politik. 

Against Me!, som nu även tidigare The (International) Noise Conspiracy-medlemmen Inge Johansson är en del av,  har legat på topplistor och hyllats av tidningar som Rolling Stone och SPIN. På bandets svettdränkta och intensiva konserter är det svårt att hålla sig för att inte sjunga med.  
www.againstme.net

Datum
9.4 – Göteborg, Pustervik
11.4 – Stockholm, Debaser Medis
12.4 – Malmö, KB

 


Köp biljett