Alan Walker

Arrangör Live Nation
Datum lördag 24 november
Insläpp 21.00
På Scen 22.:00
Pris 350
Åldersgräns 20 år (18 vid förköp)
Plats Stora Klubben
Köp biljett

ALAN WALKER TILL SVERIGE FÖR TVÅ SPELNINGAR I HÖST

Som en utav huvudakterna på Summerburst 2018 avslutade Alan Walker precis sitt set i Stockholm med att berätta att han snart kommer tillbaka till Sverige och gör två spelningar i höst. Fredag den 23 november spelar han på Nobelberget i Stockholm och lördag den 24 november kommer han till Pustervik i Göteborg.
Biljetter släpps onsdag 20 juni kl. 09.00 via LiveNation.se
”Summerburst det er gøy å være tillbake i Stockholm, ser frem til å være tilbake her og Gøteborg i november. Håper dere kommer!” 

Så lät det när Alan Walker nyss ropade ut att han snart kommer tillbaka till Sverige och gör två spelningar i Stockholm och Göteborg. Nyheten möttes av applåder och jubel av Summerburst-publiken på Stockholms Stadion, inför vilka han nyss spelat ett episkt set!
Alan Walker är artisten, DJ:n och producenten som på bara några år blivit ett av de mest spännande namnen att räkna med inom elektronisk musik. Med flera miljarder streams har Alan Walker blivit ett självklart soundtrack för 10-talet.
20-åringen från Norge började sitt artisteri hemma i pojkrummet i Bergen och la 2012 ut sina första alster på Soundcloud och YouTube. Sakta men säkert började han bygga upp den trogna fanbase som idag titulerar sig som ”Walkers”.
2016 var året då Alan Walker fick sitt stora kommersiella genombrott. 
Med debutsingeln “Faded” från 2015 slog Alan Walker igenom på den globala musikscenen. Singeln låg på #1 i mer än 10 länder och gick in på Billboards Hot 100-lista i USA. Dessutom tillhör låten skaran av få musikvideos som setts mer än en miljard gånger på YouTube. Succén följdes snabbt upp av singlarna “Sing Me To Sleep”, “Alone” och ”Tired som också gjort monumentala avtryck.
Efter höstens dunderhit ”All Falls Down” är Alan Walker nu högaktuell med nya singeln ”Ignite” feat. K-391 och Julie Bergan. Vi kan knappt bärga oss tills han kommer hit!


Köp biljett