OBS Inställt – Alice Boman

Datum fredag 3 april
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 180:-
Åldersgräns 18
Plats Matsalen
Köp biljett

Som följd av regeringens beslut angående folksamlingar, kommer konserten med Alice Boman tyvärr ställas in. Vi hoppas kunna presentera ett nytt datum senare i Göteborg för Alice Boman.

Säkerheten för artister, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna. Vi följer utvecklingen noggrant och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Köpta biljetter över nätet återlöses automatiskt, men under rådande omständigheter kan det dröja något. För återköp av biljett köpt hos ombud (Pusterviks Biljetter), kontakta ombudet för eventuella biljettfrågor och återlösen!

Alice Boman är aktuell med nya singeln ”This Is Where It Ends” och efterlängtade debutalbumet ”Dream On” som släpps via indielabeln Play It Again Sam 17 januari. Ett album om att förlora sig i sina drömmar, en plats dit Boman ständigt tar sina lyssnare med sin känsliga röst och fängslande melodier. En värld där ambient, dreampop och folkindie får en alldeles unik och egen form.

På plattan har Boman samarbetat med bla producenten Fabian Prynn som låg bakom singlarna ”Heartbeat”, ”Dreams” och ”End of Time” och även ett spännande samarbete med producenten Patrik Berger som tidigare jobbat med namn som Robyn, Charli XCX, Icona Pop och Santigold. Ett samarbete som gott ut på att fördjupa Bomans redan så fascinerande ljudlandskap.

I samband med albumet ger sig Alice Boman ut på en Europaturné och sedan väntar en turné i Sverige som tar henne till Pustervik 3 april.


Köp biljett