Andrew Combs

Arrangör Woody West
Datum torsdag 11 maj
Insläpp 19.00
Pris 180
Åldersgräns 18 år
Plats Matsalen
Köp biljett

Denna talangfulla, Texas-fostrade singer/songwritern Andrew Combs är numera bosatt sig i Nashville har en känsla för att kombinera smäktande, vintage country-pop med mer nutida Americana och har blivit en del av den nya, alternativa neo-outlaw-countryscenen ihop med namn som Nikki Lane, J.P. Harris och Margo Price.
Förra skivan ‘All These Dreams’ gav honom internationell uppmärksamhet där jämförelserna gjordes med bland andra Mickey Newbury, Glen Campbell, Townes Van Zandt och Harry Nilsson. På kommande albumet ‘Canyons of my Mind’ har Combs tagit sig an att göra en personligare skiva. Den känsliga vagabonden som Combs get uttryck för tidigare har nu fått sällskap av en mer jordad personlighet som mer och mer blir bekväm i sitt eget skinn.

En ytterst begåvad singer/songwriter som kan ses som East Nashvilles svar på Jackson Browne, han var med som special guest till Justin Townes Earle senast och syns i sköna dokumentären "Heartworn Highways Revisited" bredvid Nashvillebaserade låtskrivare som John McCauley (Deer Tick), Jonny Fritz, Robert Ellis och Shelly Colvin.


Köp biljett