Angel Haze

Arrangör Live Nation
Datum lördag 23 januari
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 360
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Det är med stor glädje vi välkomnar Angel Haze till Europa. Haze är aktuell med sitt senaste projekt, albumet Back To The Woods som släpptes i september. Med "Back To The Woods" återknyter Haze med sina rötter och sin kärlek till naturen.

Biljetter släpps torsdag 15 oktober kl. 09.00

Den Brooklyn-baserade rapparen och sångerskan Angel Haze, döpt till Raee’n Roes Wilson, föddes 1991 i Michigan och började redan i tidig ålder skriva dikter. Haze talang för att skriva och uttrycka sig har sedan övergått i att göra musik, från mixtapen King 2011 till 2012 års Reservation och Classick, vilka med sina unika och råa texter ledde till skivbolagskontrakt hos Universal. Haze är numera signad hos Republic Records där debutalbumet "Dirty Gold" släpptes 2013, med singlar som ”Echelon (It’s My Way)” och ”Battle Cry”. Haze läckte albumet i förtid, som en protest mot skivbolaget, och det slog ner som en bomb i musikvärlden med mycket positiva reaktioner.

Angel Haze satte sitt namn på kartan runt 2012 och har sedan dess inte slutat fascinera med sin brutala ärlighet, sina engagerande och utlämnande texter och sin uppfriskande realism. I texterna behandlar Haze teman som missbruk, förtvivlan och självmord blandat med uttryck av hopp, mod och triumf. Haze vägrar formas och kategoriseras och ser sig själv som en könsneutral individ, med ett uttalat förakt för exploaterandet av afroamerikansk kultur. Haze går modevisningar för Donna Karan, öppnar för Kanye West och är ständigt nominerad till diverse musikpriser. Haze – lika talangfull när det kommer till sång som rap – är en intressant och inspirerande naturkraft i musikvärlden och en fantastisk liveartist.

Haze ger sig ut på turnén Back To The Woods World Tour i början av 2016 och besöker Europa med spelningar i Stockholm, Göteborg och Köpenhamn.
Biljetter ute nu!


Köp biljett