Audionom + Support

Arrangör High Time
Datum lördag 5 april
Insläpp 22.00
På Scen St.ora Klubben
Pris 100
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

 

Den 5/4 bjuder High Time in till en spektakulär kväll!

 

PÅ SCEN 23.30 – AUDIONOM

Efter en tids tystnad är Stockholmsbandet Audionom äntligen tillbaka! I julas släppte de singeln "Europa" och den 17/4 släpper de sin tredje fullängdare TOTAL under Gone Beyond Records. Krautrock när det är som bäst och vi ser riktigt mycket fram emot deras spelning på High Time!

 

https://www.facebook.com/audionomtheband?fref=ts

https://www.youtube.com/watch?v=YACxl9klRHM

 

 

DJ's

På dansgolvet står hjärnorna bakom klubben och bjuder på det bästa ur sina egna arkiv och levererar alltifrån dansant rock 'n' roll till psychedeliska godbitar. Endorfinkick deluxe kan du räkna med när du motvilligt tvingas gå hem vid stängning!

 

Övervåningen gästas av ingen mindre än Grindmaster Flesh (Klubb Take Cover!, Cranked Up Really High m.m). Han har varit verksam som DJ i Göteborg i snart 10 år och sedermera kallats "Göteborgs mest eklektiska DJ", och visst kan det väl stämma? Med en minst sagt artrik skivsamling vet en i princip aldrig vilka låtar som kommer slussas ut genom högtalarna. Den här kvällen blir det dock fokus på…ingenting.

 

 

KONST

Några elever och goda vänner från HDK är det som smyckar lokalen denna afton. Vad dom ska hitta på har vi ingen aning om och det gör det hela ännu bättre!

 

Medverkande:

Maja Lagusson

Robert Ek

Jakob Feltsen

 

Kom och fira in våren med oss och dina vänner. Det blir grymt!

/High Time


Köp biljett