Augustine + Support: Mimi Bay

Arrangör Luger
Datum lördag 18 januari
Insläpp 21.00
Pris 150 + service avgift
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

AUGUSTINE
En av årets mest omtalade indieröster – Augustine – ger två egna Sverige-konserter i början av nästa år. Den 10 januari på Södra Bar i Stockholm och den 18 januari på Pustervik i hemstaden Göteborg. Detta med vårens hyllade debut-EP ”Wishful Thinking” och nyss släppta singeln ”Guts” i ryggen. Biljetterna är släppta!

Sedan debuten i februari 2019 har låtskrivaren, producenten och multiinstrumentalisten Augustine tagit indiepop-världen med storm genom sin vackra falsett, tidlösa ljudlandskap och tänkvärda texter. De första singlarna ”Luzon” och ”A Scent of Lily” gick direkt upp på Hype Machines förstaplats och bara ett par månader senare bokades Augustine till Stay Out West där han i augusti bjöd på en knökfull spelning på Oceanen. Med debut-EPn ”Wishful Thinking” blev han en av P3s mest spelade, utsågs till Framtidens Artist i augusti, hyllades av Billboard m.fl. och samlade på sig över 3 miljoner streams globalt.

För bara några veckor sedan släpptes den hyllade nya singeln ”Guts” – och nu kan vi meddela att Augustine är klar för två egna headlinespelningar i Stockholm och Göteborg.

Support: MIMI BAY

Mimi Bay är en 18-årig tjej från Göteborg som skrivit låtar i sin sovrumsstudio sedan flera år tillbaka och som via Spotify och hennes populära youtube-kanal Hi I’m Mimi nått miljoner lyssnare världen över sedan sin debut med ’I Will Be Okay’ 2017.

Just nu är Mimi Bay aktuell med nya trespårs-singeln ’Daydreams’, en vinylsingel vars sånger är framröstade av hennes SoundCloud-följare som fått rösta på hennes demos via den populära streamingtjänsten.

Tre ypperliga, drömska och mogna poplåtar som bevarat det intima och nära från sitt ursprung i enkla gitarrfigurer och känsliga sångmelodier.

Att få följa Mimi Bays resa genom livet och sin personliga musikvärld är en något intimt och personligt som blivit en enorm inspiration för alla hennes fans runt om i våra olika världar.


Köp biljett