Baby Shakes + Satan Takes A Holiday + Deadheads

Arrangör Club Slacker
Datum fredag 4 september
Insläpp 21.00
Pris 100
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

BABY SHAKES (US)– på scen 00.00
Äntligen är de pop-punkiga donnorna från New Tork tillbaka! Sist de var i Sverige var 2009 så det är verkligne på tiden! Med influenser av allt från Ramones till Chuck Berry och 60-s Motown girl groups Catchig pop-punk har de format sin driviga catchiga egna stil. De har turnerat hela världen över och delat scen med band såsom Detroit Cobras, Shadows of Knight,The Undertones, Paul Collins Beat m.m. De har även med sig sin purfärska fullängdare ”Starry Eyes” som släpps på Lil Chewy Records
https://open.spotify.com/artist/36wYj8BdHar1ngOIrk4GWo

SATAN TAKES A HOLIDAY – på scen 23.00
Som en hunger du inte kan mätta. En spark i mellangärdet när du redan ligger. Medryckande, rakt på sak, hårt, ironiskt och på största allvar. Allt på en gång.SATAN TAKES A HOLIDAY tar tag i din nacke och släpper inte förrän du skakar din rumpa så hårt att du spiller ut din öl.
Satan Takes A Holiday var bandet på allas läppar när de släppte den självbetitlade debutplattan sent år 2009. Bara en vecka senare blev de nominerade till Årets Rock på P3 Guld-galan. Singlarna “Missy” och “Heartbreaker” snurrade flitigt på radion. Uppföljaren ”Who do you voodoo” släpptes 2012 och den tredje fullängdaren ”Animal Man Woman” såg dagens ljus i November 2014! Med deras blandning av rock'n'roll, sextiotalets garagerock och sjuttiotalets sväng så ses Satan Takes A Holiday som ett av de bästa livebanden i Sverige. 
Lyssna här:
https://open.spotify.com/artist/3BZBnC18MJDRtneF9r7Qx7

DEADHEADS – på scen 22.00
Om du gillar snabb,energisk, boogie-svängig rock så lär Deadheads vara din grej!
Deadheads började lira sin energiska rock vintern 2012 med ambitionen att göra grymt bra rockmusik med fokus på fartfyllda riff, själfylld sång och riviga gitarrsolon. Mycket har hänt sedan dönickarna slog sina påsar ihop. Har bland annar spelat ihop med band som Turbonegro, Monster Magnet och har varit runt på flera europaturnéer. 
Debutskivan kom ut i mars 2015 och till hösten släpps uppföljaren.
Videolänk:
https://www.youtube.com/watch?v=cG2VVwmaDRs
Spotify:
https://open.spotify.com/artist/3paYMLyPLEPC23eafpt652

DJ:s konsertlokalen: TBA
Dj:s matsalen: TBA


Köp biljett