BARRACUDA • Synd

Arrangör Barracuda
Datum lördag 30 september
Insläpp 22.00
Pris 80:-
Åldersgräns 23+ år
Plats Matsalen
Köp biljett

Barracuda är tillbaka och ställer till med en helkväll av livemusik och DJs på Pusterviks ovanvåning den 30 september. If you snooze you lose – förköpsbiljetter kommer nämligen till ett förmånligt pris, 80 kr förköp och sen 100 i dörren.

Live denna kväll spelar inga mindre än Göteborgsbandet Synd!

Bakom det Göteborgsbaserade konstpop-bandet Synd hittar vi enäggstvillingarna Mikael Marklund och Erik Lagerwall. Innan de slutligen fann varandra genom musiken var de bittra rivaler. Men det var länge sedan och det är sent på jorden. Sedan bandet debuterade 2020 med ett självbetitlat album har de fått uppbackning av Hugo Henriksson, en vilsen saxofonist från Vårgårda, och Martin Fridén – en trumslagande långtradarchaufför från Fristad. 

I Synds musik kokas influenser från punk, dub, synth och DNB samman med texter som spänner från det personliga till det allmängiltiga, djuplodande, självutlämnande, svartsynt och samhällskritiskt. Med sax, trummaskiner, percussion, plonkiga syntar, en distad gitarr och otaliga effekter har de tagit på sig att ackompanjera apokalypsens sju ryttare och dränka dem i delay.

”Synd, är ett svek mot gud men det är också synd när man tappar något man gillar.”
-Karl Jaspers


Köp biljett