Beatrice Eli + Support: Min Stora Sorg

Arrangör Klubb Instant
Datum fredag 20 mars
Insläpp 21.00
På Scen ca 22.30
Pris 180
Åldersgräns 20 år (18 vid förköp)
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Den 22 oktober släpptes det efterlängtade debutalbumet "Die Another Day" från en av Sveriges mest lovordade artister, Beatrice Eli.
Beatrice Eli har tillsammans med producent Saska Becker och låtskrivare/producent Daniel Ledinsky skrivit och producerat ett beatbaserat och känslosamt album med ärliga och självutlämnande texter där Beatrice Elis musikaliska referenser blandas respektlöst med varandra. Albumet leker med kontraster där ljudbilden tillåts vara hård men ändå melodiös och texter som pendlar mellan att vara smärtsamt svaga och uppfyllande starka.
Support är Min Stora Sorg.
Min Stora Sorg
I februari 2014 släppte Min Stora Sorg aka Anso Lundin sitt debutalbum Mvh Anso, M$. Ett album som hyllades unisont av Sveriges kritikerkår och inte lämnade någon oberörd med sin tyngd och sina unika låtar. Under våren och sommaren följde mängder med spelningar runt om i Sverige. Hösten innehöll flera samarbeten, bland annat med Ji Nilsson och Simon Emanuel. Min Stora Sorg live är något extra. Något utöver det som vi är vana vid på den svenska musikscenen. Med fläktar, dans, storslagna kostymer, hög bas, stor intensitet och egensinnighet skapar Anso Lundin ett eget universum. En värld där vi tillsammans blir lite vackrare, lite större och mycket starkare än ute i det vanliga livet. Ny singel släpps i februari!


Köp biljett