Billy Bragg • slutsålt

Arrangör Woody West & Luger
Datum söndag 24 september
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 350 :-
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Billy Bragg – Life’s a riot!

Billy Bragg blir äldre och äldre och sångerna blir argare och argare för varje minut av universell orättvisa som plöjer över vår jord. Kan en sång förändra världen? Kanske inte världen men den kan förändra dig – det är individen som behöver beröras, en devis Bragg praktiserat under sin trettio-åriga karriär. Om och om igen.

Med en burkig gitarr i ena handen och den andra näven knuten i luften har Bragg gett oss åtskilliga hjärtevärmande punkfolklåtar att sjunga med till. Från de rökiga pubarna i det sena sjuttiotalets England och vidare till jordens alla hörn har han pumpat upp ångan med låtar som ”A New England” och ”Sexuality”.

Bragg har haft stort inflytande både politiskt och musikaliskt på generationer av musiker. Hans relevans och tidlösheten i musiken gör att nya fans hela tiden tillkommer. I år fyller debutalbumet Life’s a Riot 40 år vilket självklart måste hyllas med en serie spelningar. Det är med största glädje och förväntan vi välkomnar denna ikon till Stockholm och Göteborg i höst för precis just det. 24 september på Pustervik och 26 september på Berns är datumen att ringa in i kalendern – biljettsläpp fredag 17 mars klockan 10.00 via Luger.se!


Köp biljett