BlackValley Nights – Altay’s Electric Freedom + The Big Black Holes

Arrangör BlackValley Records
Datum lördag 15 april
Insläpp 21.00
På Scen 22.00
Pris 150 :-
Åldersgräns 18 år
Plats Matsalen
Köp biljett

BlackValley Records presenterar stolt vårt nya koncept på pusterviks övervåning, BlackValley Nights. Vi börjar med tre tillfällen där den lokala livemusiken ska premieras men vi vill också skapa plats för det internationella akterna som inspirerar oss. Detta på en intim scen med potential för oförglömliga musikminnen.

Missade du första kvällen behöver du inte hänga läpp. Nu kör vi andra ronden och går för knock med gitarr som redskap. Levererat av två riktigt namnkunniga band, Altays Electric Freedom & The Big Black Holes. Kom beredd på att höra några av Sveriges bästa gitarrister och kreativa musiker.

Altays Electric Freedom

Är så nära en indiegöteborgs supergrupp man kan komma. Det är Altays (The Doits) nya projekt tillsammans med musiker från Fontän, Uran, Tross, The Exorcist, Rico’s Pharmacy och Kristoffer Åströms band. Det är en kreativ fullträff med svängiga melodier med tydliga drag mot den psykedeliska rocken men med inspiration från soul och disco. Missa inte chansen att se dem på en liten scen innan du måste köa i dagar på Stay out west.

The Big Black Holes

Även detta band har hämtat mycket från det psykedeliska men bottnar mer i den trippiga kreativa sidan av musiken där de själv får sätta gränserna. De för tankarna till allt från The Brian Jonestown Massacre till The Mamas & the Papas. De har tagit kritikerna med storm och blev direkt nominerade till årets nykomling på manifestgalan samt kandidater till GAFFA-Priset som årets uppstickare. Olikt något jag hört från bästkusten tidigare. Ett band den musiktörstande antagligen inte kan släppa efter att ha exponerats för dem.


Köp biljett