BlackValley Nights: Klass II + Äventyret

Arrangör BlackValley Records
Datum lördag 25 mars
Insläpp 21.00
På Scen 22.00
Pris 150 :-
Åldersgräns 18 år
Plats Matsalen
Köp biljett

BlackValley Records presenterar stolt vårt nya koncept på pusterviks övervåning, BlackValley Nights. Vi börjar med tre tillfällen där den lokala livemusiken ska premieras men vi vill också skapa plats för det internationella akterna som inspirerar oss. Detta på en intim scen med potential för oförglömliga musikminnen.

Grattis! Du har hittat till premiär eventet där vi gästas av Klass II och Äventyret. Utöver dessa två liveframträdanden bjuder vi på några av stans bästa DJ:s och dans inpå natten.

Klass II

Har kallats stenhård och überproffsig shoegaze. Bandet själva beskriver soundet som så tungt det kan vara för att samtidigt kallas popmusik, med Sonic Youth-influerade dissonanta gitarrljud komplementerade och kontrasterade av mjuk, drömmig sång. Live är det fullt av energi i en stark ljudbild som sällan lämnar något kvar att önska om inte bara en låt till.

Äventyret

Sann DIY-pop med rötterna i Dalarna. Äventyret skapar drömmig pop som bereder väg till stjärnstatus på framtidens pop-himmel. Ett utforskande av konceptet svensk pop med klassiska inslag. Väl värt att se. Snarare förr än senare.


Köp biljett