Blended xxl

Arrangör LinkUp Productions & Lady Louise
Datum lördag 30 mars
Insläpp 20.00
Pris 200
Åldersgräns 20 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

 

– LABYRINT –
– DANI M –
– AMSIE BROWN –
– THE ORDER -(Ozone Fukkaz, Bob Village, Beatslingers, Ledr P, Sick Art & Nimway)

– LADY LOUISE –
– DJ NENO (THE ORDER) –

 

Missa inte årets hittills tyngsta kväll med fyra av Hiphop/Reggae
Sveriges tyngsta akter!

En fullspäckad kväll med – Sveriges bästa Live-grupp, Labyrint – Årets nykomling, Dani M – Göteborgs tyngsta klick, The Order – En av Sveriges just nu intressantaste Reggae artister, Amsie Brown.

Så gott folk, vart kan man fira Påskafton bättre?

LABYRINT

Labyrint är Hiphop/Reggae/Dancehall-gruppen från Uppsala som tagit Sverige med storm.

Gruppen ligger bakom underground-hits som "Vår Betong", "Fingrarna I Luften", "När Mörkret Faller" och många fler. 2011 släpptes det briljanta debutalbumet "Labababa" med låten "Ortens Favoriter". "Ortens Favoriter Remix" har fler än 2 miljoner visningar på Youtube. Just nu befinner sig Labyrint i studion och jobbar på nästa album som släpps på Redline/Universal under 2013. Under 2013 har Labyrint belönats med en rad utmärkelser. Vinnare av P3 Guld för bästa Hiphop/Soul och vinnare på Kingsizegalan för Årets live och "Årets låt" med "Ortens Favoriter Remix"

Missa inte Sveriges bästa liveframträdande! Den 30e på Pusterivks scen!

DANI M

En av Sveriges mest hypade Hiphop/Reggae artister kommer äntligen på besök till Malmö igen! Som en del av Redline Records-kollektivet avslutade Dani M 2012 med "Röd November"-släpppet "Motstånd" och Ep:n "En Sån Som Mej". Både Ep:n och singeln har fått stor uppmärksamhet & mycket speltid. Han har sedan tidigare uppmärksammats med mänger av singelsläpp och tunga gästinhopp & samarbeten som på "Broder del 2" med Labyrint och "Mina Områden" med Kartellen. Senast blev Dani M belönad som "Årets Nykomling" på Kingsizegalan. GÖTEBORG – Missa inte när en av årets hetaste artister intar Pusterviks scen!

THE ORDER

Göteborgs baserat Hiphopkollektiv som består av grupperna "Ozone Fukkaz", "Bob Village", "Beatslingers", "Ledr P", "Sick Art" & "Nimway".
För inte så länge sedan blev The Order signade av Baba Recordings. Mitt upp i produktion av deras album, singlar m.m. så kommer dom denna kvällen att ta lite ledig tid från studion och bjuda oss på en grym show med en del av deras nya singlar som är på väg.

AMSIE BROWN

Mångsidiga Reggae artisten från Uppsala har varit en del av Reggae scenen ett bra tag men har först på senare år äntligen börjat släppa material på Svenska!

Aktuell med låten "Krigarsjäl" med Carlito som var en av 2012 tyngsta singel släpp och flera tunga gästinhopp. Han har tidigare släppt mänger med tunga släpp på Engelska som singlarna "Checkout", "Babylon Bun", "Jah Youths" & låten "Good" på "Full Of Joy Riddim" av "Mysticman".

Amsie Brown jobbar nu på sitt debut-album, så håll utkik efter en av Sveriges talangfullaste artister som vi kommer få se mycket av i framtiden!

 


Köp biljett