Blues Pills + Daniel Romano’s Outfit

Arrangör Pustervik
Datum fredag 8 november
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 350
Åldersgräns 18
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Nyligen släppte Blues Pills ny musik och i sommar kommer det äntligen ett album. Nu meddelar även den svenska kvartetten att de ger sig ut på europaturné med fyra stopp i Norden i november: Göteborg, Stockholm, Köpenhamn och Oslo.

Biljetter släpps på onsdag kl 10.00.

Blues Pills har förtrollat världen med sina energiska liveshower. Deras nya album Birthday, som släpps i augusti 2024, är ett album för att fira livet och musiken. Firandet kommer att fortsätta hela året med Europaturnén Happy Fcking Birthday!

Vi kan vänta oss en intim klubbturné som av bandet beskrivs som ”Ditt livs rockshow”. Med på turnén finns det kanadensiska elektrorockbandet Daniel Romano’s Outfit.

”Vi är mer än exalterade över att ge oss ut på vår ”Happy Fcking Birthday Tour. Den här turnén handlar inte bara om att fira vår gemensamma kärlek till musik, det handlar om att fira våra fans, vår resa och de otroliga upplevelser vi haft längs vägen. Vi längtar efter att gå upp på scenen och dela vår musik med våra fans över hela Europa.” säger bandets frontfigur Elin Larsson.

Biljetter till samtliga stopp på turnén släpps på onsdag den 20 mars klockan 10.00.

Datum Norden: 8 november – Pustervik, Göteborg 9 november – Kägelbanan, Stockholm 21 november – Pumpehuset, Köpenhamn 22 november – Vulkan Arena, Oslo


Köp biljett