Bob hund helgen v48

Arrangör Frihamnen Event & United Stage
Datum fredag 29 november
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 350+service
Åldersgräns 18
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Bob Hund Helgen V. 48 till Pustervik!

Igår sålde Bob Hund ut  Slakthuset Live! på Wine Mechanics.
Nu är det klart att de kommer tillbaka till Göteborg och denna gång på Pustervik. Fredag 29 november och biljetter släpps nu 08.00 18 maj.

Thomas Öberg, Johnny Essing, Conny Nimmersjö, Mats Hellquist, Jonas Jonasson och Christian Gabel. Sex individer som inte passar in men som passar ihop. Tillsammans skapar de en egen värld där verkligenheten speglas i all sin vackra skevhet.

Support är Hemliga klubben

2017 möts ett antal begåvade låtskrivare i en musikstudio under en låtskrivarsession. De fattar tycke för varandra och kärlek uppstår. 2018 föds gruppen Hemliga Klubben.

Hemliga Klubben beskriver sig som en kreativ grupp där alla skriver och producerar musiken tillsammans och är delaktiga i alla olika processer. Strukturen och bandmedlemmarnas roller är lite flytande, där man t ex kan höra olika medlemmar sjunga på de olika låtarna.

Musiken beskriver de som energisk, upplyftande och ösig men det finns även lugnare låtar med personliga och känslosamma texter. Soundet och energin för vidare arvet från etablerade svenska akter som Familjen, Den Svenska Björnstammen och Veronica Maggio.


Köp biljett