Bombus + Support: Horndal

Arrangör Pustervik & Live Nation
Datum lördag 25 januari
Insläpp 20.00
På Scen 21.00
Pris 180:-
Åldersgräns 18
Plats Stora Klubben
Köp biljett

BOMBUS TILL DEBASER OCH PUSTERVIK

Biljetter släpps måndag 25 november 10:00.

Högaktuella med nya albumet Vulture Culture som släpptes förra veckan är det dags för Bombus att spela i Stockholm och Göteborg! Tillsammans med Horndal som support spelar de på Debaser Strand i Stockholm fredag den 24 januari och dagen efter på Pustervik i Göteborg lördagen den 25 januari!

Sedan bandets tidiga dagar har Bombus utvecklats till ett av de mest explosiva och karismatiska hårdrockbanden i världen. Från deras grymma självbetitlade debutalbum från 2010 till de extravaganta riffen på The Poet & The Parrot har göteborgarna aldrig anpassat sig efter trender eller förlitat sig på en enkel formel. Istället har de genom obestridlig låtskrivarkraft och intensiva nivåer av kreativ energi drivit framåt och gjort sig förtjänta av ett formidabelt rykte som ett otroligt underhållande liveband på vägen.

Deras mest färgstarka och livfulla album hittills – Vulture Culture – släpptes härom veckan och har fått lysande recensioner av Aftonbladet som skriver att ”Händelseförloppet går med enkelhet att översätta till vad som händer i mötet med bra musik och band som Bombus. Attraktionen till ”Vulture culture” är omedelbar. Uppskruvade ”(You are all just) human beings” får pulsen att öka och blodet att pumpa snabbare.”

Vulture Culture ger tydliga bevis på att Bombus är bandet som världen behöver just nu. Upplyftande låtar levererade med maximal passion som återges i öronbedövande multidimensionell elegans, med oändliga riff och skarpa melodier.


Köp biljett