Brooklyn Ha Ha med David Sundin & vänner

Arrangör Brooklyn Haha
Datum onsdag 14 december
Insläpp 19.00
Plats Stora Klubben

ONSDAGEN den 14e DECEMBER tar 'Brooklyn Haha' över PUSTERVIK!

Förbered er som vanligt på en kväll av gott skratt, goda vänner och god dryck tillsammans med några av Sveriges vassaste komiker på scen. Men den här gången lite större, lite bättre och lite roligare!

Det är FRI ENTRÉ, men begränsat med plats… Så kom i tid!


/Brooklyn Brewery, David Sundin & Pustervik

PÅ SCEN:
David Druid
Nisse Hallberg
Filip Hjelmér
Clara Kristiansen
David Sundin
+ en och annan surprise! 

DJ:
Småbiran

14 DECEMBER 19.00
PUSTERVIK

——-

DAVID DRUID
David Druid är en stå-upp komiker med fullt ös. Han är ibland vågad, men aldrig plump. Publiken vrider sig av skratt!
Han är programledare för morgonpasset i P3 men har även medverkat i bland annat Extra! Extra! på TV3, Ballar av stål på Kanal 5, och Podcasten Alla mina Kamrater. 

NISSE HALLBERG
Komikern Nisse Hallberg har på kort tid etablerat sig som en av de mest anmärkningsvärda och originella komikerna i Sverige. Hans stil har beskrivits som organisk och flytande, och hans energi och framtoning på scenen är det få som kan matcha. Nu är han aktuell med sin första soloturné ”Jag är sjuk”, föreställningen som skildrar en person med grov hypokondri som lyckats få, eller i alla fall tro sig ha fått, alla fysiska och psykiska sjukdomar som det går att stava till. 

Nisse vann 2015 utmärkelsen ”Årets nykomling” på Svenska stand up-galan med motiveringen, ”En diamant av naturlig rolighet. De senaste åren har han välförtjänt fått en stor skara beundrare. Humor med den här sortens autenticitet är som ljuv jazz för själen.” 

FILIP HJELMÉR
Som tidigare arrangör av den populära open mic-klubben Andralång Comedy har Filip Hjelmér varit en dem drivande krafterna inom göteborgs stand up-scen. Även ett stort antal framträdande som både konferencier och ståuppkomiker på klubbar runt om i sverige har gett honom erfarenhet i hur man får igång en publik och hösten 2016 tog det honom till en finalplats på Lund Comedy Festivalens grand comedy slam. Filip talar ofta o gärna om sina erfarenheter som proffisionell soffpotatis men trotts att han säger sig va ett steg efter i livet så visar han sig alltid va ett steg före på scen.

CLARA KRISTIANSEN
Clara Kristiansen har bara hållt på med standup i ett halvår men redan fått strålande recensioner, däribland "en tjej som fladdrade förbi i en halv sekund", "grövst skämt i Sverige" och "det kändes fel att skratta men jag gjorde det ändå". Hon har skämtat på klubbar som Tjöta Comedy, Pandora Standup och Bomedy. Dessutom driver hon tillsammans med tre vänner Humorbaren i Malmö. Låt dig chockas, förfäras och eventuellt underhållas av hennes råa humor.

DAVID SUNDIN
David har gjort hemsidor med Killinggänget, TV-program med Filip och Fredrik och sketcher med Alex och Sigge. Han har skrivit massor med humor för TV och för ett år sedan övervann han sin galopperande scenskräck och gjorde debut som standup-komiker. Sedan dess har han hunnit med att uppträda på RAW, Norra Brunn, Oslipat och flera andra klubbar över hela landet och nu agerar han konstnärlig ledare för Brooklyn Haha.