Brooklyn Haha

Arrangör Brooklyn Brewery & David Sundin present
Datum torsdag 8 februari
Insläpp 19.00
Pris Gratis
Plats Stora Klubben

Torsdagen den 8:e Februari är Brooklyn HaHa äntligen tillbaka i Göteborg på Pusterviks stora scen!

You know the drill: En kväll av gott skratt, goda vänner och god dryck tillsammans med några av Sveriges vassaste komiker på scen. 

Brooklyn bjuder på inträdet, men det är begränsat med plats… Så kom i tid!

/Brooklyn Brewery, David Sundin & Pustervik

PÅ SCEN: 
Ina Lundström
Elinor Svensson
John Gillberg
Albin Olsson
+ David Sundin

Torsdag 8 FEB – 19.00

——–

INA LUNDSTRÖM
Ina Lundström är journalist som bland annat skriver krönikor i GP, programleder Ring P1 och arbetar för magasinet Filter. I höstas startade hon och Emma Knyckare podden Klubb Hybris med undertiteln: Hur kul kan man bli på ett halvår. Och det är precis det här som Ina försöker få reda på då hon på 6 månader ska gå från att aldrig ens ha sett standup till att själv stå mitt i strålkastarljuset. 

ELINOR SVENSSON
Elinor Svensson hörs i bland annat Tankesmedjan i P3 och Ja, jaja. Podcast, och var nominerad till Årets Kvinnliga Komiker på Svenska Standupgalan 2017. Med sin starka skämt och sin svaga moral håller hon enligt egen utsago på att sakta men säkert ta över världen. Kom och håll med!

JOHN GILLBERG 
John har på kort tid blivit en av Göteborgs roligaste komiker, och är en av arrangörerna till klubben Pandora Standup. Hans standup är den typen av humor som är svår att återberätta, men som ändå är så extremt rolig. Man skulle liksom varit där. Och nu har du chansen att vara där. 

ALBIN OLSSON 
Mer info inom kort!

DAVID SUNDIN
David har gjort hemsidor med Killinggänget, TV-program med Filip och Fredrik och sketcher med Alex och Sigge. Han har skrivit massor med humor för TV och för ett år sedan övervann han sin galopperande scenskräck och gjorde debut som standup-komiker. Sedan dess har han hunnit med att uppträda på RAW, Norra Brunn, Oslipat och flera andra klubbar över hela landet och nu agerar han konstnärlig ledare för Brooklyn Haha.