Bror Gunnar Jansson + support Julia Frej

Arrangör Woody west
Datum lördag 5 oktober
Insläpp 21.00
Pris 140
Plats Stora Klubben
Köp biljett

BROR GUNNAR JANSSON

Det händer mycket för Bror Gunnar Jansson under 2019. Hans starka framträdande i På spåret 1 februari har fått mycket stort genomslag. Han turnerar intensivt hela året i bland annat Sverige, Frankrike, Danmark, Kanada, USA, Finland, Tyskland och Nederländerna. I Sverige kommer han turnera som trio, tillsammans med en basist och en trummis.

True crime i musikform. Det kan en kalla Bror Gunnar Janssons fjärde album ”They Found My Body In A Bag” som centrerar sig kring ett antal olika mordfall med svensk koppling. På så sätt skiljer det sig från hans tidigare album, på vilka han främst gjort låtar utifrån påhittade historier och karaktärer placerade i ett parallellt universum. Även musikaliskt har den nya skivan till viss del ett nytt sound, då han tagit ett steg längre in i grunge och rock’n’roll-doftande mark medan han hållit kvar andra foten i blues och folk-myllan. Albumet släpps 20 september.

”Gör succé i På spåret ++++” – Aftonbladet

”Trollbinder med sin stenkakeröst 4/5” – DN

”Dags att bluesdoldisen kliver in i rampljuset” – Gaffa

”Ett 10-talets bluesfenomen” – P1 Kultur

”And what if the best American blues man comes from Göteborg, Sweden?” Franska L’ExpressW

 

JULIA FREJ
Julia Frej är en artist och låtskrivare med ett förflutet inom tv/humor. Hon har blivit känd för sin starka röst och är framförallt en populär liveartist. På Spotify finns EP’n ”Fröken Frej’s epistlar” och den virala hitlåten ”Vi är skuggor” som är hennes version av Broder Daniels ”Shoreline”. Nu är hon ute och spelar med nytt material på engelska efter senaste singeln ”Rise from the shadows” med sin skönsjungande trio, hon turnerar med Ebbot och skriver nytt. Förvänta er nya låtar och covers från en mörk tid hon lämnar bakom sig.


Köp biljett