Club Slacker Live: Hypnos + Märvel + Night

Arrangör Club Slacker
Datum fredag 5 januari
Insläpp 21.00
Pris 120
Åldersgräns 20 år (18 vid förköp)
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Det är alltid en speciell feeling med det första giget på ett nytt år. Av någon anledning så blir det lite som en hemvändarkväll. Jag brukar se många gamla stammisar som man inte sett på ett år just den första Club Slacker-fredagen och den där härliga nostalgiska feelingen infinner sig. Den där ”Jävlar vad gött det är, alla från back in the days är verkligen här”-feelingen. (Sen kanske man inte ser de rävarna förrän nästa år men ändå..) Om någon har någon teori kring detta så säg gärna till för jag står ovetande inför hur det kommer sig men jag fullkomligt älskar det. 

 

Nåväl, nu till det relevanta dvs banden och ej mitt skitsnack, men då det är ett nytt år som komma skall får ni helt enkelt ha överseende med det, se det som en krönika av vilken sketen nyhetsredaktör som helst istället. Så fort det blir ett nytt år måste de hävda sig och skriva om något som ingen annan dom tycker är relevant, precis som jag raljerar här ovan…. 

 

MEN innan vi lämnar över till presentationen så vill jag säga att jag är superpeppad på 2018. Club Slacker sitter just nu och förhandlar om några drömbokningar till slutet på våren redan nu, så håll tummarna för att allt går i lås för då blir det jävlar i mig åka av….

 

HYPNOS – på scen 00.00

Med ny frontfigur i spetsen, ny platta och andra överraskningar på gång så återkommer våra kära pojkar i Hypnos till Pustervik. Mycket vatten har runnit under Älvsborgsbron sen senast och rykten säger att ångvälten har mer kräm i maskineriet än någonsin! Kan man ha en sån här kort presentationstext för en headlinerakt? Svar JA det kan man. Kan du din rocknroll och kan du ditt Göteborg så ingår faktiskt Hypnos i allmämbildningen och därmed basta!

 

MÄRVEL – på scen 23.00 

Märvel – powertrion med sex medlemmar – är tillbaka på Pustervik i Göteborg med sin sjunde platta i bagaget: At the Sunshine Factory!

 

Bandet bildades 2002 i Colorado/USA av tre killar från Åtvidaberg/Sverige och sedan dess har de östgötska rockbaronerna gjort sig kända för att leverera högenergisk rock med smittsamma melodier blandat med lika delar punk och powerpop! 2015 års brottardänga "The Hills Have Eyes" liksom deras prisbelönta tolkning av W.A.S.P.s L.O.V.E. Machine är två av bandets kuttersmycken!

 

Med sin nya skiva jobbade bandet hårt för att skapa ett stort sound och byggde sin egen studio, Solskensfabriken, för att ha tid att utveckla låtarna till perfektion. En gladlynt produktion döljer ett mörkare texmässigt tema påverkat av dagens risiga världsläge. 12 starka varierade låtar med kraft, pondus och själfulla melodier. Skivan släpptes i oktober på The Sign Records och kan beställas från Freighttrain.se!

 

Märvels fanklubb, The Märvel Army, har idag spridit sig till 13 länder världen över och med hjälp av denna har bandet aldrig förr varit så beredda att ge bestående men på en ny publik och samtidigt leverera något nytt och oskuldsfullt till sina gamla fans. Bandet lyser som själva fan! 

 

NIGHT – på scen 22.00 

Det östgötska rockbandet Night är aktuella med sin tredje fullängdare ’Raft of the World’ som släpptes av The Sign Records den 1:a september. Sedan starten 2011 har de hunnit släppa tre fullängdsalbum, ett flertal singlar och gjort oräkneliga Europaturnéer samt konserter på anrika festivaler såsom Muskelrock, Hell over Hammaburg och Headbangers open air. Musiken kan bäst beskrivas som dyster, gitarrdriven hårdrock med influenser av allt från proto-metal och NWOBHM till ABBA och Dire Straits. Med ’Raft of the World’ utforskar Night ny mark och visar att deras musik kan vara lika hård och svängig som melodisk och allvarsam.

 

DJ:s konsertlokalen: TBA 

DJ:s restaurangen: TBA 

 

Fredag 5 Januari 

Club Slacker, Pustervik 

Öppet: 21.00-03.00

Entré: 120 kr

Förköp: Pusterviks biljetter samt ticketmaster.se


Köp biljett