Clutch

Arrangör Live Nation
Datum torsdag 29 november
Insläpp 19.00
På Scen ca 20.00
Pris 370
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

CLUTCH TILL SVERIGE!

 

Clutch är rock på riktigt. Alla som har sett kvartetten från Maryland live vet vad vi menar. Det är högoktanig rock när den är som bäst. Med låtar som "Electric Worry", "The Regulator" och "X-Ray Visions" står Clutch för en rock som blir svårare att få tag i. I höst återvänder de till Sverige! Torsdag 29 november på Pustervik i Göteborg och fredag 30 november på Annexet i Stockholm!

Biljetter släpps onsdag 28 februari kl. 11.00 via LiveNation.se

Med elva studioalbum och fem livealbum, är Clutch rutinerade rockproffs. De hyllas av flera generationer rockfans – där den gemensamma kärleken för rock gör att Clutch passar lika bra för nostalgikern som den moderna rocklyssnaren.

Det är också live man bör uppleva Clutch – har du fått möjligheten att se bandet så vet du exakt vad vi pratar om!

Vi längtar nu till att få se bandet på svensk mark igen: torsdag 29 november på Pustervik i Göteborg och fredag 30 november på Annexet i Stockholm!

Datum
29/11 – Pustervik, Göteborg
30/11 – Annexet, Stockholm

Biljetter
Biljetter släpps onsdag 28 februari kl. 11.00 via LiveNation.se

Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).

Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.

 


Köp biljett