Cornelia Jakobs

Arrangör Jubel
Datum fredag 10 november
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 495:-
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Cornelia Jakobs åker på Europaturné och uppträder på Eurovision Song Contest!

Den nyblivna Grammisvinnaren Cornelia Jakobs, kommer imorgon att uppträda på Eurovision Song Contest i Liverpool. Återkomsten till tävlingen sker den här gången utanför själva tävlingsmomentet och hon är en av få handplockade artister som är inbjudna av BBC för att uppträda i finalen. På tisdag 16 maj är det turnépremiär för Cornelia och hennes band på Lafayette i London. Intresset av att se och höra en av Sveriges just nu mest intressanta röster är stort. Därför utannonserar hon idag en omfattande Europaturné som kommer att pågå hela året och som även sträcker sig in i 2024. Biljetterna släpps idag den 12 maj klockan 11.00.

– Det känns fantastiskt att dra ut på vägarna igen! Vi har haft ett lite längre gig-break så nu är jag så sjukt sugen på att spela och träffa publiken igen och min otroliga fanskara som åker land och rike runt för att stå längst fram och sjunga för full hals på alla låtar, släppta som o-släppta. Det är sjukt rörande att se och höra dom och deras ord om vad min musik gör för dem, hälsar Cornelia.

Med sin förmåga att genom utstrålning och röst förmedla direktverkande känslor har Cornelia Jakobs välförtjänt funnit sin plats i strålkastarljuset. 28 april släppte hon sin senaste singel ”It Takes a Fool to Remain Sane”, en nyversion av The Arks gamla klassiker. Låten släpptes tillsammans med Spotify i en kampanj för att hylla de nominerade i Årets nykomling på Grammisgalan. Ett pris som hon också vann. Utöver att turnera så kommer Cornelia Jakobs att fortsätta jobba i studion med sitt debutalbum och under året väntas mer musik signerad artisten.


Köp biljett