Cornelia Jakobs • nytt datum

Arrangör Jubel
Datum söndag 21 april
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 495:-
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Vänligen notera att konserten flyttats från 10 november 2023 till 21 april 2024. Köpta biljetter gäller, vänligen kontakta Tickster för eventuella biljettfrågor.

När de sista tonerna av ”Hold Me Closer” ringde ut i Melodifestivalen 2022 dröjde det inte lång tid innan Cornelia Jakobs gick från favorittippad till favorit – när hon utsågs till fansens favorit under Eurovision Song Contest i Turin. Hon har sedan dess belönats med dubbla Rockbjörnar, Musikförläggarnas pris och nu senast korats till Årets nykomling på Grammisgalan. 

För Cornelia har det alltid varit på scenen som hon känner sig som mest hemma och hon har sedan finalen i Turin gett över 100 konserter. Där hon med sin otroliga röst och förmåga att förmedla direktverkande känslor välförtjänt funnit sin plats i strålkastarljuset och fått fans över hela Europa.

 Våren 2023 återvände Cornelia Jakobs som mellanakt i Eurovision Song Contest där vi såg henne uppträda med en cover av Mel C:s ”I Turn To You”. Hon har dessutom släppt låtar som “Rise”, “Bloody Mind”, “Need You Now”  samt en tolkning av “It Takes a Fool To Remain Sane” (I samarbete med Spotify och Grammis). Detta är dock bara startskottet i framgångssagan som stavas Cornelia Jakobs – under 2024 väntas mer musik signerad artisten och hon befinner sig just nu i studion och arbetar med sitt debutalbum.

14 januari 2024 inleds en ny turné för att stilla det skriande behovet att höra en av våra mest intressanta röster just nu. Startskottet går av stapeln på Vega i Köpenhamn och därefter besöker Cornelia Jakobs totalt 12 länder runt om i Europa innan hon avslutar på hemmaplan med en Sverigeturné. En vårturné som avslutas i Malmö i samband med Eurovision Song Contest.


Köp biljett