Cult Of Dom Keller

Arrangör High Time
Datum lördag 4 oktober
Insläpp 22.00
Pris 100
Åldersgräns 20 år (18 vid förköp)
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Hösten har kommit till Göteborg, men inte deppar vi för det! Denna lördag bjuder vi in till en magisk kväll som kommer ta er långt ifrån regn och kyla!
Från Nottingham till Göteborg – CULT OF DOM KELLER (UK)
CULT OF DOM KELLER släppte sitt debutalbum 2008 (i USA på bolaget The Reverberation Society och i Europa på Mannequin Records) och har sedan dess hunnit släppa 4 EPs, en singel och ytterligare ett album ”The Second Bardo” som kom tidigare i år. Dom har spelat med band som The Black Angels, White Hills, The Warlocks och på festivaler som Austin Psych Fest och vi kunde inte vara mer exalterade över att ha dom på High Time’s scen!
“A sonic kaleidoscope of conspiracies, madness, UFOs and psychedelics since 2008…. The sounds between the sounds between the sounds in your head…. ” är deras egen beskrivning på fb. Kan det bli bättre??
DJ’s
övervåningen spelar Pontus Wirf och Rickard Andersson oljud, blandat med ljud. Garanterat något i smak för den som vill shake'a utan att låtsasnynna eller för den som bara vill dricka öl utan att känna sig misshandlad i öronhålan. Mycket rock, effektlandskap och The Animals. Det blir kul!
dansgolvet bjuder Viktor på fuzzig psych, krautrock och en hel del råa afrobeats. Ryktet säger även att en hel del nya plattor införskaffats.. Spännande!!
KONST
Matilda Porse och Ida Johanna Andersson tar sig ann Pusterviks foajé denna kväll.
 


Köp biljett